Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Előzd meg és kezeld sérüléseid a gyogypiac.hu minőségi termékeivel!

Hatalmas áruválaszték, versenyképes árak, minőségi termékek és nagy odafigyelés a vásárlókra – címszavakban a gyogypiac.hu jellemzői. Olyan modern fejlesztésű, kifejezetten időkorúaknak ajánlott védőeszközük is van, amellyel például megelőzhető a combcsonttörés elesés esetén, de forgalmaznak, aktív sportolóknak ajánlott, korszerű térdgépeket is, amikkel sportsérülés után vagy műtétet követően, a versenysport újrakezdésekor kímélhető a sérült végtag! Ismerd meg a palettát!

A gyogypiac.hu alapítói, munkatársai a „szakmában”, a Gyógyászati Segédeszköz Forgalmazók Országos Szövetségében dolgoztak. Alaposan megismerték a gyártókat, importőröket és a kiskereskedelmi szaküzleti rendszer előnyeit, hátrányait, nehézségeit.

A gyogypiac.hu webáruház 2014-ben alakult, gyógyászati segédeszköz forgalmazó szakképesítéssel rendelkező családtagok közreműködésével. Az volt a cél, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a gyógyászati segédeszköz használatára szoruló vásárlóinknak – tegyünk egy helyen elérhetővé és összehasonlíthatóvá – amelyek árban és funkcióban is a Magyarországon elérhető eszközök széles spektrumát fogja közre. Hatalmas áruválaszték halmoztunk föl, odafigyelve a kedvező árakra, gyors, 3-5 napos szállítási határidővel – mondja Nagy Edit, a gyogypiac.hu munkatársa.

gypfo

A gyogypiac.hu olyan gyógyászati segédeszközöket is forgalmaz, amely túlmutat az állami ellátás keretein belül, ez webáruház üzemeltetőként kifejezett céljuk is volt. Ezért tudják a legújabb, innovatív termékekkel is kiszolgálni a vásárlókat, mint pl. a MCDAVID Elite BIO-LOGIX 2017. évi ISPO díjas térdrögzítője. (Az ISPO - International Society for Prosthetics and Orthotics, azaz a nemzetközi protetikai és ortetikai társaság. Globális, multidiszciplináris, nem kormányzati szervezet, amely a protézisek, orthotikus, mobilitási és rehabilitációs eszközök használatára szoruló személyek ellátásának fejlesztésére alakult. A Társaság több mint 100 országban közel 3500 különböző professzionális tudományágat képvisel: protetisták és orthotisták, ortopédiai orvosok, ortopéd sebészek, rehabilitációs orvosok, gyógytornászok, foglalkozás terapeuták, biomechanikai és rehabilitációs mérnökök közreműködésével.)

A gyogypiac.hu általában az importőrt kapcsolja össze a vásárlókkal, néhány esetben pedig közvetlenül a gyártótól kerülnek hozzájuk a termékek. Az induláskor alapvetően gyógyászati segédeszközöket kezdtek forgalmazni.

Szinte azonnal jelentkezett praxisunkban a sportsérülések után használható eszközök igénye. Ezt a kategóriát azóta is kiemelten kezeljük. Ennek alapján a leggyakoribb sportsérülésekre ajánlott termékeket csoportosítottuk – hívta fel a train4gain.hu sportszerető olvasóinak figyelmét Nagy Edit.

gyp1

A vásárlók által szintén gyakran keresett termékkör a gyógylábbelik (Berkemann, Birkenstock stb.), amit eredetileg nem terveztek, ám meglepően sok lábproblémával találkoztak. A látogatottságuk ennek köszönhetően hétről-hétre emelkedik. Havonta mintegy 20 ezer fő böngészi weboldalaikat.

A webáruház a fiatal, aktív sportolótól kezdve a 40-es újrakezdő apukáig – aki bemelegítés vagy nyújtás nélkül kezdett sportolni és szinte azonnal meghúzódott – egészen az időskori térd instabilitással küzdő betegekig mindenkinek tud megoldást ajánlani a fájdalom csökkentésére vagy a sérült testrészek rögzítésére.

Az ütéscsillapító sarokékektől kezdve, az Achilles ín gyulladására alkalmazott rögzítőkön át, egészen a combcsonttörés megelőzősére szolgáló nadrágig sok-sok termékük van. Úgy vannak a választékkal, mint a Pom-Pom mese Artúrja a csokival: merevházas, fémsines, kompressziós, légbetétes, zselés, szilikonos, stb.

Teljesen egyszerű térdgumikat, de duplasínes, szabályozható mozgásterjedelemmel ellátott térdgépeket is fogalmaznak. Ajánlanak termékeket a sérülések megelőzésére, és műtét utáni állapotra is. Az általuk forgalmazott professzionális márkák: Bauerfeind, McDavid, Thusane, Otto Bock, Bort, Shock Doctor.

gyp2

A gyogypiac.hu abszolút versenyképes az árak terén is. Erre fokozottan figyelnek is, hiszen még azoknál a termékeknél is a lehetséges legkisebb haszonkulccsal dolgoznak, amit esetleg csak náluk lehet megtalálni. Szeretnének ugyanis egy stabil törzsvevőkört kialakítani. Emiatt a sportegyesületek részére az egyébként is legjobb árú kínálathoz további néhány százalék kedvezményt is biztosítanak. Sportrögzítők esetén egyébként az árérzékenyebb vásárlók a Thuasne rögzítőket, a profi sportolók a Bauerfeindet és a McDavid-et keresik.

gyp4

A gyogypiac.hu megkapta a „megbízható bolt” minősítést, a termékeket gyógyászati segédeszköz forgalmazó képesítésű szakemberekből álló csapat válogatta össze. A márkákat egyébként már a hazai piacon is egyre többen ismerik, hiszen ma már a fogyasztók nagy része rendkívül tájékozott.

Több ezer elégedett vásárlójuk volt eddig, az előttük álló időszakban a kompressziós terápiás eszközök körét tervezik bővíteni egy új gyártóval bővíteni. Addig pedig Téged is várnak a gyogypiac.hu weboldalon!

Tasi Tibi

Kapcsolódó linkek:

https://gyogypiac.hu/Bauerfeind-terdvedo-aktiv-ortezis-oldaliranyu-stabilizalassal

https://gyogypiac.hu/terdvedo-Bauerfeind-Genutrain-aktiv-ortezis

https://gyogypiac.hu/Mcdavid-terdrogzito-sines-terdgep

https://gyogypiac.hu/mc-david-konnyitett-bokarogzito

Go to top